DOČEK NOVE 2018. Hotel „Rudnik“

U dolini zlatonosne reke Pek, okružena Homoljskim planinama nalazi se opština Kučevo koja se izdvaja po prirodnim lepotama i značajnim kulturno – istorijskim spomenicima: pećina Ceremošnja, Ravništarka i Dubočka pećina, arheološko nalazište rimskog metalurškog centra Kraku Lu Jordan i Vila Karađorđevića. Područje Kučeva obiluje šumama, što klimu čini vrlo prijatnom tokom cele godine.

Hotel „Rudnik“ se nalazi u centru Kučeva, raspolaže sa 150 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. U sklopu hotela se nalazi restoran sala za ručavanje, prostor za održavanje kreativnih radionica i večernjih animacija, zatvoreni poluolimpijski bazen. U blizini hotela su dve savremene sportske hale koje se mogu koristiti za organizaciju igara, kao i otvoreni tereni za igru. Detaljan opis možete videti na sajtu www.hotelrudnik.com.

 

Program putovanja:

  1. dan   –   Dolazak u hotel ,,Rudnik“ ***  Kučevo u popodnevnim satima , smeštaj i slobodno vreme i priprema za  doček. Svečana večera uz muziku i neograničenu hranu i piće. Noćenje.

 

  1. .dan   –   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, korišćenje zatvorenog bazena, saune, teretane, djakuzi kade. Ručak. Nakon ručka slobodno vreme za odmor. U večernjim satima svečana večera ( repriza  novogodišnjeg dočeka)  uz muziku i neograničena hrana. Piće se plaća. Noćenje.

 

  1. dan – Doručak, nakon doručka slobodno vreme do ručka uz korišćenje sadržaja u hotelu. Ručak. Nakon ručka napuštanje hotela.

 

Cena aranžmana po osobi:

 

120 Eur u dinarskoj protivvrednosti bez prevoza

 

130 Eur sa našim autobuskim prevozom (mesto i vreme polaska će biti naknadno dogovoreno)

 

Minimum putnika potrebnih za realizaciju programa sa autobuskim prevozom 40 putnika. Usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 

Način plaćanja: placanje na tri rate , novembar 2017. –  januar 2018.

 

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije Continental turs

Translate »