Organizacija specijalnih putovanja.

Ova putovanja se organizuju kao vikend jednodnevna ili višednevna putovanja. Na ovim putovanjima kao i na ostalim putnik je na prvom mestu. Ovakva putovanja zahtevaju stručne turističke pratioce – vodiče, bogat ali istovremeno i ne opterećujući, a istovremeno zanimljiv program. Ovi programi se organizuju prema interesovanjima klijenata. Vozači se odmaraju nekoliko dana pre putovanja, autobusima se proverava tehnička ispravnost. U ponudi imamo i već dugi niz godina organizujemo:

 

 • Verski turizam – organizujemo grupne i pojedinačne posete manastirima na teritoriji
  Srbije, Kosova i Metohije, Crne Gore, Makedonije i regiona, sa noćenjima u konacima srednjovekovnih manastira.

 

 

 • Banjski i seoski turizam – obezbeđujemo banjski smeštaj visokog kapaciteta
  (uključujući spa tretmane, banjsko lečilište, lekarski nadzor), kao i smeštaj u seoskim objektima sa licencom.

 

 

 • Avanturistički turizam – zahvaljujući prirodnom bogatstvu kojim smo okruženi, nudimo vam posetu raznim nacionalnim parkovima, prirodnim spomenicima, gde uz prirodne lepote možete iskusiti i razne ekstremne sportove kao što su paraglajding, jedrenje, hiking, biciklizam i slično.

 

 • Lovni turizam – u ponudi su i lov i ribolov (sezonski).

 

 • Kongresni turizam – naš tim vam pruža usluge oko organizacije konferencija, prevoza i smeštaja, kao i retreat—a, raznih radionica i sl na izolovanim destinacijama u prirodi.

 

 • Event organizator – pruzamo vam sve usluge oko organizacije raznih oblika event-a (rođendani, godišnjice, obeležavanje bitnih datuma za kompaniju, ili privatno, vikend za mladence i ostalih proslava).

 

 

 • Kulturno-istorijske destinacije – u skladu sa interesovanjem, organizujemo grupne ili pojedinačne posete na određene destinacije koje se nalaze u Srbiji ili okruženju.
Translate »