O nama

Continental turs d.o.o. na tržištu Srbije posluje više od 20 godina, tačnije od 1995. godine. osnovan je kao firma za prevoz putnika na linijskom i van-linijskom saobraćaju u zemlji i inostranstvu.

Naša vozila su visoko-turističke klase koje zadovoljavaju sve evropske standarde za prevoz putnika, dece i školskih ekskurzija. Vozila su pod stalnim nadzorom ovlašćenog servisa, prvenstveno zbog bezbednosti u saobraćaju, zatim zbog kvalitetne usluge koja utiče na reputaciju firme.

Sva vozila su klimatizovana imaju DVD urađaje, frižider, toalet obarajuća sedišta i držače za noge.

Continental turs poseduje Uverenje o osposobljenosti za obavljanje međunarodnog javnog linijskog i vanlinijskog prevoza putnika u drumskom saobraćaju, licenca broj 117/2007.

Naši stručni kadrovi poseduju CPC diplomu o stručnoj osposobljenosti za menadžera Drumskog transporta licenca broj 2008-642 od 12.04.2008. godine.

Razvojem preduzeća nametnula se potreba za proširenjem usluga tako smo 2007. godine osnovali i turističku agenciju koja se nalazi u Požarevcu u strogom centru grada u Tržnom centru Evrocentar, ulica Stari Korzo 30, I sprat, lokal 9.

Prodaju aranžmana vrši ekonomista za turizam sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

Sarađujemo sa poznatim i na tržištu izuzetno zapaženim turističkim agencijama.

Posedujemo licencu organizatora putovanja OTP 401/2010 od 23.02.2010. godine i bavimo se organizovanjem putovanja u zemlji i inostranstvu.

Translate »